top of page

lenteconcert met marijn devalck

Het is zo ver! Na een onderbreking van 2 jaar kunnen we terug ons lenteconcert organiseren.

De Fanfare Heestert zal jullie samen met Marijn Devalck op een muzikale tocht doorheen de rijke geschiedenis van het Franse chanson en de populaire big band muziek nemen onder begeleiding van Jacob Surdiacourt.

Het grote publiek kent Marijn Devalck vooral als acteur, maar in de eerste plaats is hij vooral een zanger in hart en nieren. De acteur die zingt. De zanger die acteert.

 

Om deze concertavond coronaveilig te kunnen laten verlopen zal het concert tweemaal met een kleinere zaalcapaciteit uitgevoerd worden en dit een eerste maal om 17u en een tweede maal om 20u.

 

Kaarten voor deze bijzondere concertavond kosten €20 per persoon, €10 voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Kaarten kan je via kaarten@fanfareheestert.be of via het nummer 0474 / 99 63 07 bestellen met opgave van het gewenste concertuur (om 17u of 20u).

 

Na iedere voorstelling is er een gratis consumptie voor alle aanwezigen voorzien.

een coronaveilige concertavond

De Fanfare Heestert zal alle nodige voorzorgsmaatregelen voor een coronaveilige concertavond voorzien. De veiligheidsmaatregelen conform de coronabarometer zijn voor dit evenement van toepassing zijn. Momenteel is voor publieksevenementen de kleurencode “GEEL” van toepassing.

In code GEEL is er geen mondmaskerplicht meer van toepassing. Voor kwetsbare personen blijft het dragen van een FFP2-mondmasker echter aanbevolen. Ook het kunnen voorleggen van een Covid Safe Ticket is voor evenementen niet langer meer van toepassing.

We blijven voor een goede luchtkwaliteit van de concertzaal zorgen. De bezettingsgraad van de zaal wordt beperkt tot een maximum bezetting van ongeveer 60% van de maximale zaalcapaciteit voor een zittend concert. De luchtkwaliteit in de zaal wordt via een CO2-sensor gedurende het hele concert gemeten. Voor en na ieder concert zal de zaal intensief geventileerd worden.

In de barruimte na het concert is het horecaprotocol van toepassing. Ook hier is kleurencode “GEEL” van toepassing. In code GEEL is er in de horeca geen mondmaskerplicht meer, moet er geen CST meer voorgelegd kunnen worden, zijn er geen capaciteitsbeperkingen meer en is er geen verplicht sluitingsuur meer van toepassing. Ook in de barruimte zorgen we voor een goede luchtkwaliteit door een intensieve ventilatie van de ruimte. De luchtkwaliteit in de barruimte zal via een CO2-meter opgevolgd worden.

bottom of page