word ook een partner

Wegens de aanhoudende coronamaatregelen kunnen we bepaalde formules even niet aanbieden. Er is op dit moment nog te weinig zekerheid dat we alle beloftes 100% kunnen nakomen.

hoofdpartner

Als hoofdpartner krijgt u de meest exclusieve reclameplaats. Er wordt slechts met 1 hoofdpartner per jaar gewerkt om dit pakket zo exclusief mogelijk te houden.

bevoorrechte partner

Als bevoorrechte partner krijgt u het totaalpakket: reclamediensten, toegangskaarten en bovendien een persoonlijke ontmoeting na het Lenteconcert met Marijn Devalck!